TouchME® Textile

Parfum ce se activeaza la atingere & Neutralizator mirosuri neplacute

Imaginati-va ca puteti acoperi orice suprafata textila cu un strat subtire de parfum care se disperseaza numai atunci cand atingeti suprafata respectiva, calcati sau va asezati pe ea.

Daca nu exista contact cu suprafata pe care a fost aplicat TouchME, stratul cu nano particule de parfum nu se evapora si nu se va irosi.

Agita!

Pulverizeaza!

Usuca!

Atinge!

Miroase!

Gama Larga De Intrebuintari

Poate fi aplicat direct pe toate tipurile de tesaturi, de la canapele, covoare, asternuturi de pat, perdele, prosoape si pana la papuci de casa, halate de baie, scaune de masina, piele naturala sau piele artifciala. Pretabil si pentru suprafete dure si mai putin absorbante. Ideal atat pentru casa, cat si pentru HoReCa.

Persistenta De Lunga Durata

Odata aplicat pe o suprafata, acest parfum nu se va evapora dacă suprafata respectiva nu a fost utilizată / atinsa. De exemplu, dacă pasiti pe un covor pe care a fost aplicat TouchME, mirosul isi va face simtita prezenta chiar si la distanta de un an de la momentul aplicarii.

Pret Avantajos

TouchME este o optiune extrem de rentabila comparativ cu odorizantele de camera traditionale, ce ofera miros placut doar pentru o scurta durata.

Arome Multiple

O gama variata de parfumuri subtile, formulate special pentru a satisface toate gusturile.

Tehnologie Inovatoare

Tehnologie inovatoare, patentata, diferita de produsele deja existente pe piata.

Descoperiti notele de Varf, Mijloc si de Baza ale fiecarei arome unice TouchME

Informatii acoperire TouchME

 

Standard comun CAMERA DUBLA – EU

Acoperire
0,25 m2/mL (aplicat cu pulverizatorul standard si distribuit uniform)

 

Straturi

Doar un strat aplicat în mod regulat – stratul TouchME aplicat anterior nu va fi epuizat 100%, va fi doar redus in intensitate (in functie de frecventa miscarii si intervalele de aplicare). Deci, atunci cand aplicati din nou TouchME, pur si simplu reimprospatati stratul anterior aplicat, ceea ce va duce la un consum si mai mic.

 

Timp de Uscare
Aproximativ 10-15 minute

 

Persistenta
Daca suprafetele tratate nu sunt utilizate / atinse, TouchME va functiona si dupa 1 an, ca si cum ar fi fost aplicat în urma cu 10 minute. TouchME nu se evapora de la sine.
Odata ce suprafetele tratate sunt utilizate (frecate / atinse), TouchME va rezista 1 saptamana (conditii normale). Frecventa foarte mare de miscare a persoanelor poate reduce durabilitatea.

Informatii consum

 

Aplicare standard in hotel

Consum / m2
4-8 mL

 

Consum / camera pulverizat pe doar 6m2 din suprafata (camera dubla standard de 18m2 precum în schita de mai sus)
24-48 mL

 

Consum / 800 camere de hotel pulverizat pe doar 6m2 din suprafata (camera dubla standard de 18m2 precum în schita de mai sus)
19,20-38,40 L

 

Consum / 800 camere de hotel pentru O LUNA – O SINGURA aplicare / saptamana, pulverizat pe doar 6m2 din suprafata (camera dubla standard de 18m2 precum în schita de mai sus)
76,80-153,60 L

 

Consum / 800 camere de hotel pentru O LUNA – 2 APLICARI / saptamana, pulverizat pe doar 6m2 din suprafata (camera dubla standard de 18m2 precum în schita de mai sus)
153,60-307,20 L

Arii de Aplicare

Carpete & Covoare

Draperii

Prosoape

Imbracaminte

Incaltaminte

Fete de Masa

Lenjerii de Pat

Scaune Autovehicule

Tapiterii

Mobilier Tapitat

Vezi si colectia dedicata animalelor de companie!